![Wan Tans (frittierte Teigtaschen) Wan Tans (frittierte Teigtaschen)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C296375-BF94-4F55-A632-26FBF4CD4C68/Derivates/869FF0E2-D651-4CC7-B6DB-6090743049BD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 25 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen, in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 430 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Lammbratwurst
3 Std. 30 Min
Frühlingsrollen (春卷)
1 Std. 30 Min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Tamarinden-Paste
15 Min
Kashmiri Reis
30 Min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1 Std. 20 Min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1 Std. 45 Min
Schweinebauch mit Kimchi
35 min
Gulab Jamuns
2 Std. 30 Min
Wan Tans mit Chilisauce
50 min
Aglio e Olio
10min