Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chutney
- 30 g sesame seeds
- 30 g groundnut oil
- 150 g onions, quartered
- ½ tsp chilli powder
- ½ tsp ground turmeric
- 1 pinch asafoetida
- 400 g tomatoes, fresh, quartered
- 20 g chana dal (yellow dried split peas), rinsed
Temper
- 1 Tbsp groundnut oil
- ½ tsp black mustard seeds
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, thinly sliced
- Voeding
- per 50 g
- Calorieën
- 275.2 kJ / 65.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 7.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Harissa
20 min
Dal Makhani
9h 30min
Thai Green Curry Paste
10 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40 min
Paneer
4 Std. 30 Min
Saag Paneer
13h
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30 min
Tarka Dal
9h 5min
Chapatis
1 godz. 30 min
Keralan Fish Curry
30 min