Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Hokkaidokürbisfleisch, mit Schale, in groben Stücken (ca. 5 cm)
- 3 EL Olivenöl
- 1 ½ EL Honig
- 1 ½ TL Salz
- 2 EL Sesam
- 30 g Mandeln
- 200 g Quinoa
- 400 g Wasser
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 50 g Babyspinat, frisch
- 30 g Walnussöl
- 15 g Zitronensaft
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 5 cm)
- 2 EL frische Minze, Blättchen abgezupft
- 1 Granatapfel, Kerne herausgelöst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2124 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Winterlicher Quinoasalat
40 Min
Green-Buddha-Salad mit Spargel
50 Min
Gemüse-Taboulé
1h 45min
Gemüse-Lachs-Salat mit Feta und Quinoa
50 Min
Quinoa-Salat mit Sonnenblumenkernen
40 Min
Quinoa-Tabouleh
40 Min
Mango-Radicchio-Salat mit Quinoa
1 Std.
Grüner Quinoasalat, lauwarm
35 Min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50 Min
Couscous-Tahin-Bowl
35 Min