Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de atún fresco en filetes (1 cm)
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- ½ diente de ajo
- 1 ramita de mejorana fresca (solo las hojas)
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vino blanco seco tipo Chardonnay
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1428 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 35.69 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 21.52 g
- Vezels
- 2.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35 min
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20 Min
Salmón con salsa de naranja
25 Min
Mero en salsa de cítricos
30 min
Salmón con salsa de champiñones y patatas para dos
40 Min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1 Std. 30 Min
Pescado con salsa de champiñones
30 min
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35 min
Filetes de trucha en papillote
30 min
Pollo a la miel
15 Min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25 Min