Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de atún fresco en filetes (1 cm)
- 60 g de aceitunas negras sin hueso
- 50 g de almendras tostadas sin sal
- ½ diente de ajo
- 1 ramita de mejorana fresca (solo las hojas)
- 1 ramita de tomillo fresco (solo las hojas)
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vino blanco seco tipo Chardonnay
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1428 kJ / 342 kcal
- Eiwitten
- 35.69 g
- Koolhydraten
- 1.28 g
- Vetten
- 21.52 g
- Vezels
- 2.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
35min
Dados de salmón al vapor con salsa de aguacate
20min
Pez espada al aroma de mostaza
30min
Salmón con salsa de balsámico y calabacín
25min
Pechuga de pavo con hierbas a la sal
45min
Pechugas de pollo asadas con miel y mostaza y puré de coliflor y ajo
1h
Filete de atún con champiñones en salsa de lambrusco para dos
20min
Atún con sabor a Huelva
1h
Salmón con costra de almendras y pappardelle con espárragos
35min
Trucha con ensalada de lentejas y naranja
1h 30min
Pechuga de pavo adobada al romero
4h 30min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30min