Compatibele versies
Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesão vegan
- 100 g amêndoa s/ pele
- 100 g caju
- 1 c. sopa de levedura de cerveja
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de alho em pó
Esparguete
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 350 g esparguete integral
- 20 g manjericão
- 2 dentes de alho
- 320 g abacate maduro cortado em pedaços
- 30 g sumo de lima (2 unid. aprox.)
- 30 g azeite
- 150 g tomate-cereja cortado em quartos
- 100 g milho cozido escorrido
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3533 kJ / 844.4 kcal
- Eiwitten
- 24.6 g
- Koolhydraten
- 92.8 g
- Vetten
- 45.2 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 12.6 g
- Natrium
- 1203.5 mg
Alternatieve recepten
Penne com legumes no forno
1h 5min
Burritos vegan
55 min
Lasanha vegetariana
1h 15min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1ωρ.
Esparguete negro com espargos, ervilhas e molho holandês
35min
Hambúrgueres de feijão com molho de abacate
40 Min
Hambúrgueres de tremoço
1ωρ. 10 λεπτ.
Bolonhesa vegan
40 Min
Chili primavera com cuscuz de hortelã
55 min
Guisado de grão, batata doce e espinafres
40 Min
Feijoada vegetariana
1ωρ. 20 λεπτ.
Alho-francês à Brás
45min