Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 35 g azeite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 150 g farinha de milho
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g avelã torrada
- 250 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- ½ limão, só o sumo
- 1 pitada de cominhos em pó
- 100 g couve-portuguesa, folhas tenras cortadas em pedaços
- 100 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3587 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa germinada com legumes
51h 25min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1u. 10min
Queijo de amêndoa
6 Std. 15 Min
Curgete com camarão e pesto de ervilhas
25 Min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Assado de cenoura com amendoim
55 min
Granola de trigo sarraceno e cacau
2 Std. 35 Min
Bolonhesa vegan
40 min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45min
Salada de arroz integral com couve-flor assada
1h
Granola de abóbora
1h 5min
Almôndegas de noz
50 min