Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 35 g azeite
- 25 g fermento de padeiro fresco
- 150 g farinha de milho
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g farinha integral
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 50 g avelã torrada
- 250 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de sal
- 30 g azeite
- ½ limão, só o sumo
- 1 pitada de cominhos em pó
- 100 g couve-portuguesa, folhas tenras cortadas em pedaços
- 100 g queijo feta esfarelado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3587 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 77 g
- Vetten
- 46 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Puré de batata e legumes
40 min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10 min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 godz. 55 min
Scones de cebola e tomilho
30 min
Piza verde
45 min
Pataniscas de brócolos e ketchup de pimentos
1h 45 min
Pizza de inverno
8h
Crepes de trigo-sarraceno
15 min
Quadrados de laranja e coco
35 min
Pataniscas de espinafres com tahini
25 min
Piza com base de curgete
2óra 10p
Hambúrgueres de curgete
45 min