Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 2.62 g
- Koolhydraten
- 2.42 g
- Vetten
- 10.17 g
- Vezels
- 8.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Alcachofas a la cerveza
45 min
Tortilla de alcachofas
30min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Alcachofas al limón
40min
Sepia con ratatouille
1h
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Alcachofas en aceite
1 godz. 40 min
Berenjenas rellenas con huevo
1h
Pak choi salteado
10min