Alcachofas a la romana
TM5 TM6

Alcachofas a la romana

3.3 (24 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 alcachofas frescas (con tallo)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • ½ - 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras

Voeding
per 1 unidad
Calorieën
469 kJ / 112 kcal
Eiwitten
2.62 g
Koolhydraten
2.42 g
Vetten
10.17 g
Vezels
8.25 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten