![Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F47322E8-B1CF-435C-896A-21C8F91F5884/Derivates/1751A573-916C-4983-B0E2-D17B8B7E0BFB.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di lenticchie secche, lavate e scolate
- 40 g di cipolla a fettine
- 1 foglia di alloro secca
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 100 g di bulgur
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 spicchio di aglio, senza l'anima
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 15 g di olio di oliva
- 100 g di zucchine a rondelle sottili (0,5 cm)
- 100 g di polpa di zucca a fettine sottili (0,5 cm)
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 821 kJ / 196 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 29.8 g
- Vetten
- 3.4 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quinoa e lenticchie con zucchine e uvetta
1 Std. 5 Min
Insalata di quinoa e lenticchie
35min
Insalata di lenticchie rosse e tofu al curry (vegan)
40 分钟
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40 分钟
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 Min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 分钟
Insalata di quinoa colorata
35min
Insalata di lenticchie e menta
3h 55min
Lenticchie all'indiana
35min
Tabulè di quinoa
40 分钟