Apparaten en Accessoires
Zucchini and Ginger Marmalade
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
30 oz
Ingrediënten
-
lemon (approx. 5 oz) thin peel only (no pith) plus juice (approx. 2 oz)1
-
fresh ginger peeled, thinly sliced1 oz
-
zucchini cut into pieces (2 in.)18 oz
-
sugar18 oz
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
2 mg
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
292.3 kJ /
69.9 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
17.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pump Up the Jam
8 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten
Misschien vind je dit ook leuk...
Vanilla Sugar
72u.
Courgette & Ginger Marmalade
40min
Lemon Curd
20min
Vegetable Stock Base
40min
Vegetable Pancakes
30min
Rhubarb, Clove and Ginger Jam
45min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Chocolate Gingerbread Cookies (Metric)
2u. 15min
Manhattan Clam Chowder
55min
Pesto with Pita Breads (Danny Bowien)
3u. 5min
Oatcakes
1u.
Chocolate Beet Cake
1u. 20min