Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de agua
- 2 cucharadas de café soluble
- 170 g de higos secos (y 5 higos más en mitades para decorar)
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
40
g de licor de café
of 40 g de crema de whisky (p.ej. Baileys®) - 10 - 15 g de azúcar glass (optioneel)
- 300 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de mantequilla
- 4 - 5 virutas de chocolate
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1970 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de café y almendras
1h 15min
Pastel de calabacita
1 godz. 20 min
Flan de amaranto
4h 40min
Bocados de coco y pistache
1hod. 5min
Pastel de merengue y mousse de chocolate
2 Std. 30 Min
Helado bicolor con praliné
8 Std. 15 Min
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
4 godz. 35 min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Mermelada de zanahorias
1hod. 5min
Pozole de mariscos
1h 15min
Mazapán de almendras y cocoa
30min
Pastel imposible al vapor
2hod. 40min