Apparaten en Accessoires
Higos rellenos de crema de cocoa, café y ron
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
20 piezas
Ingrediënten
-
200 g de mantequilla
-
40 g de azúcar glass
-
10 g de cocoa en polvo
-
1 cucharadita de café soluble
-
10 g de ron
-
20 higos frescos
-
200 g de chocolate amargo
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pieza
Eiwitten
2 g
Calorieën
678 kJ /
162 kcal
Vetten
12 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Chocolate
62 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Postre de jícama
1u. 15min
Flan de amaranto
4u. 40min
Tlapique de verduras
25min
Mermelada de zanahorias
1u. 5min
Delicia de fresas y almendras
20min
Rosca de manzana
50min
Duraznos al anís
12u. 30min
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5u. 40min
Tarta de ricotta y frutos rojos
2u.
Panqué de nuez
50min
Rollo de guayaba
2u. 30min
Mermelada de tejocote y vainilla
1u.