Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 315 g de agua
- 150 g de azúcar
- 200 g de pasta de frijol dulce
- 65 g de harina de pastel
- 50 g de coco rallado sin azúcar
- 1 cdita de polvo para hornear
- 225 g de harina de arroz glutinoso
- 85 g de harina de arroz, p. ej. Tres Estrellas®
- fécula de maíz, la necesaria para trabajar
- 100 g de ajonjolí tostado
- aceite para freír, el necesario
- Voeding
- per 40 porciones
- Calorieën
- 17680 kJ / 4208 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 576 g
- Vetten
- 176 g
- Vezels
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes rellenos de crema dulce de queso
1h 10min
Medias noches al vapor
2h
Pasta fresca sin gluten
45 min
Brownie con ganache glucosado
3 Std.
Mousse de moras
5h
Baguette sin gluten
1h
Ganache de chocolate
45 min
Banh xeo (crepas vietnamitas con camarón)
1 Std. 30 Min
Bocados de jalapeño
40min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Pan árabe de comino
40min
Souffle de chocolate
1h