Compatibele versies
Bavaroise de chocolate con salsa de toffee al café
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 3 láminas de grenetina (10 g)
- 100 g de azúcar
- 100 g de leche entera
- 3 yemas de huevo
- 1 cucharadita de azúcar de vainilla
- 100 g de chocolate con leche, en trozos
- 20 g de cocoa en polvo
Salsa de toffee al café
- 100 g de azúcar morena
- 10 g de café en grano
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 60 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2348 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Delicia de helado
10sa
Pastel de chocolate y chile
1小时 15 分钟
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Tiramisú de limón
6h 30min
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3h 15min
Bloque helado de chocolate y café con higos
28 Std. 15 Min
Bombón helado de chocolate
5 godz.
Helado bicolor con praliné
8 godz. 15 min
Leche frita de chocolate
2u. 30min
Choco-rol de chocolate
30min
Merengue francés con cocoa
2 Std. 10 Min
Rosca de naranja
1 Std. 30 Min