Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g sera parmezan
- 10 - 15 liści mięty, świeżej
- 300 g pomidorów malinowych, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 ząbki czosnku
- 50 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 230 g ryżu do risotto, np. arborio lub carnaroli
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1378 kJ / 329 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto z parmezanem
30min
Spaghetti z cytrusowym pesto
35min
Sos pomidorowy z tuńczykiem
45min
Gnocchi w sosie pomidorowym
30min
Risotto bianco z zielonym groszkiem
25min
Makaron penne z małżami
1h 5min
Makaron po liguryjsku
45min
Farfalle z tagliatelle z cukinii w sosie z mascarpone Laury Drost
50min
Risotto z cukinii
45min
Risotto po mediolańsku
30min
Spaghetti aglio e olio
35min
Risotto z kurkami
35min