Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 calabaza (tipo butternut) de aprox. 1000 g
- 1000 g de agua
- 2 - 3 dientes de ajo
- 30 g de aceite
- 300 - 350 g de salchichas blancas frescas en trozos de 3 cm
- 200 g de tomate maduro en dados de 1 cm
- 2 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 80 - 100 g de requesón (optioneel)
- 200 g de mozzarella rallada
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1473 kJ / 352 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 26.8 g
- Verzadigd vet
- 9.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 698.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabaza y roquefort
45 Min
Pastel de repollo
45 Min
Brownies de espinaca y queso feta
1j 15 menit
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 Min
Muffins de huevo con espinacas y tomates
30 menit
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1j
Frittata de calabacín con ricota
40 Min
Polpetas de espinaca
30 menit
Quiche de calabaza y queso feta
2h 20min
Muffins de espinacas y feta
40 Min
Menú: Pastel de carne Toscano con salsa de champiñones, judías verdes y arroz de coliflor
45 Min
Albóndigas de berenjena con salsa de pimientos
2h 45min