![Pierogi con batata y ricota Pierogi con batata y ricota](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/57a3adc6d7a989b7d1d0f7a08b8eaff7/Derivates/55be16b10bbc2c63d2e6ccaea2d89e3f8d492d1a.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de batatas
- 600 g de agua
- 450 g de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
Mantequilla de salvia
- 1 - 2 ramitas de salvia fresca (solo las hojas)
- 60 g de mantequilla en trozos
Relleno
- 150 g de queso ricota
- 2 - 3 pellizcos de nuez moscada molida
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
Masa
- 250 g de agua
- 250 g de harina de trigo
- 220 g de harina integral de trigo
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita sal
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 244.3 kJ / 58.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 9.2 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 72.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Galette de calabacín y tomate
1h 30min
Wraps con verduras salteadas y crema de hierbas
45min
Bagels con jamón y tomate
1 Std. 10 Min
Corona con verduras asadas
1 godz. 40 min
Gratinado de patata
1 Std. 10 Min
Calzone de sobrasada y queso
1sa
Croquetas de batata
3j 50 menit
Guiso de verduras italiano
40min
Croqueta de patata con espinacas y beicon
1sa 15 dk
Arancini de espinaca y mozzarella
4sa
Panecillos artesanos
1h 30min
Boloñesa de avellanas
35min