Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio Toma piemontese a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 100 g di prosciutto crudo a listarelle
- 150 g di patate a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di vino bianco
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta secca integrale tipo fusilli (cottura 11 min. - vedere consigli)
- 1 pizzico di pepe nero in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3110.7 kJ / 743.5 kcal
- Eiwitten
- 30.3 g
- Koolhydraten
- 70.7 g
- Vetten
- 33.5 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 1688.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30min
Farfalle risottate in salsa di tonno, ricotta e pinoli
35min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50 Min
Casarecce risottate al limone
30min
Tagliatelle mele e speck
1 Std.
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min