Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g czerwonej cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 300 g czerwonych buraków, pokrojonych na kawałki
- 100 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 25 g oliwy z oliwek
- 50 g wody
- 30 g octu balsamicznego
- 30 g czerwonego octu winnego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 2 - 3 szczypty soli
- 2 - 3 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 2817.5 kJ / 673.4 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 108.5 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 560.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasztet z brukwi
2h 5min
Sałatka z fenkułu i kaszy bulgur z cytrusowym dressingiem
35min
Sos salvitxada
1h 25min
Sos BBQ
25 Min
Sos Mojo Amarillo
45 min
Anchoiada
10 Min
Sól sezamowa (gomasio)
20 Min
Kawior z bakłażana
50 min
Marchewka z kuminem
35min
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
10 Min
Winegret w stylu azjatyckim
10 Min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 min