Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g rabarbaru, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 100 - 120 g cukru
-
20
g skrobi ziemniaczanej
of 20 g skrobi kukurydzianej - 40 g wody
- 100 g bez, połamanych na 2-3 cm kawałki, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- 500 g śmietany, min. 30% tłuszczu, mocno schłodzonej (patrz wskazówka)
- mięta, świeża, tylko liście, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2022.9 kJ / 483.2 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 14.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 70.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trifle z rabarbarem
2 Std. 45 Min
Truskawki (sous-vide) z musem z białą czekoladą (z osłoną noża miksującego)
2h
Truskawki w mlecznej masie i czekoladzie
1h 50 min
Mus rabarbarowy
55min
Mus z białej czekolady
1h
Mini serniczki z purée z mango z Varomy
3h
Mango Fool
15min
Bailey's panna cotta
1h 30min
Lodowy deser z brzoskwiniami i kremem z mascarpone
2h 35 min
Zefir truskawkowy z bezami
15min
Semifreddo z truskawkami i bezami
6 Std. 40 Min
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min