Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Gruyère, in Stücken
- 2 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 3 cm)
- 30 g Olivenöl
- 250 g Risottoreis
- 150 g Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 150 g Trauben, hell, kernlos, größere Trauben halbiert
- 150 g Gorgonzola
- ¼ TL Pfeffer
- 20 g Butter
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2535 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Risotto mit Basilikum
40 Min
Risotto mit Birnen
55 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 Min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 Min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Rucola-Risotto
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min