Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g Ziegenkäse, hart, in Stücken
- 80 g rote Zwiebeln, halbiert
- 3 Knoblauchzehen
- 1 rote Paprikaschote, in Stücken
- 30 g Olivenöl und etwas mehr
- 800 g geschälte Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Ras el Hanout
- 1 TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 1 TL Zucker
- ½ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 4 Eier (Größe M)
- Sumach, gemahlen, zum Bestreuen
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1267 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 762 mg
Alternatieve recepten
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40 Min
Hummus mit Zucchini-Feta-Topping
45 Min
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50 min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Hendllaibchen mit Minzjoghurt
45 Min
Israelische vegetarische Pitas (sabich)
40 Min
Dal Makhani
1h 15 min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Gegrillte Portobello-Pilze
40 Min
Dhal
40 Min
Tomaten-Spinat-Eintopf mit Halloumi und Zimt
50 min
Shakshuka
50 min