![Riso Venere con capesante Riso Venere con capesante](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/26FADCC1-6B4F-4D12-B4C4-2D289BB46E38/Derivates/319675DC-601A-4E11-980C-D7199170FB7A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 320 g di riso nero Venere
- 200 g di capesante con la corolla
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di Whisky
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Cous cous con calamaretti
40min
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Capesante ai funghi porcini
1 godz. 20 min
Riso basmati mango e gamberi
45min
Insalata di riso, polpo e limone
1h 30min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto radicchio e gamberi
1 godz. 20 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Insalata fredda di polpo e patate
50min