Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Cioccolata calda al cardamomo
15 Min
Paella di fagioli rossi (vegan)
55min
Spezzatino di soia con gnocchi
Geen beoordelingen
Noodles con verdure
30 Min
Mariola calabrese
50 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Zuppa gitana
1 Std.
Risotto alla campagnola
30 Min
Zuppa di cous cous alla zucca
30 Min
Carbonada
1 Std.
Zuppa di pollo alla messicana
50 Min