Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 180 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Zuppa di topinambur, salmone in crosta con verdure al forno,trifle di panpepato
Geen beoordelingen
Pasta e fagioli (Bimby Friend)
45 Min
Wonton soup
45 Min
Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati
1h
Chili (vegan)
40min
Jota carnica
1h 5min
Riso Kashmiri
30min
Noodles con verdure al curry
35min
Gazpacho indiano
2h 10 min
Pulao di gamberi
50min
Pollo alla pechinese
55min
Riso cantonese allo zenzero
35min