Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 gramů dýně, Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
- 150 gramů vody
- 500 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
- ¼ čajové lžičky mletého zázvoru
- 20 gramů rumu
- Voeding
- per 1 zavařovací sklenice
- Calorieën
- 1286 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 290 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dýňové bulky
2 godz. 15 min
Sůl z jehličí
5 Min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Cukr jablko-skořice
5 Min
Cizrnová mouka
45 min
Polévka z ředkvičkových listů
40 min
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.
Třešňový džem
35 min
Rajčatový džem
50min
Nádivka z cukety
50min
Zeleninová dochucovací pasta
45 min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1h 15min