Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 gramů dýně, Hokkaidó, na kousky 5x5 cm, neoloupané
- 150 gramů vody
- 500 gramů želírovacího cukru 2:1
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 1 - 2 špičky nože mletého hřebíčku
- ¼ čajové lžičky mletého zázvoru
- 20 gramů rumu
- Voeding
- per 1 zavařovací sklenice
- Calorieën
- 1286 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 290 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dýňový džus
25min
Libečková sůl
5min
Džem z pomerančů
25min
Karobovo-švestková pomazánka
30 Min
Rebarborovo meruňkový džem
30 Min
Levandulové sušenky
3h 55min
Rajčatový kečup
40 Min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Pohankové miništoly
1 Std. 50 Min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55min
Dýňovo-jablečný koláč
3 Std.
Jahodový džem
1h 5min