Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Krem z białej czekolady
- 90 g białej czekolady, pokrojonej na kawałki
- 70 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Ciasto czekoladowe
- 110 g masła, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia foremek
- 65 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia foremek
- 100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao, pokrojonej na kawałki
- 3 jajka
- 65 g cukru
- 1 szczypta chili, mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2914.5 kJ / 696.6 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 54.2 g
- Vetten
- 49.9 g
- Verzadigd vet
- 29.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 81.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fondant czekoladowy
35 min
Crème brûlée
2h 30min
Deser z solonym karmelem
1 godz.
Crémeux czekoladowe
3h 15 min
Fondant czekoladowy
50 min
Słodki pudding toffi
1 godz.
Bhapa doi - bengalski deser jogurtowy
1 godz. 40 min
Babeczki z płynnym karmelem
25 min
Truskawki w mlecznej masie i czekoladzie
1 godz. 50 min
Pływające wyspy
45 Min
Karmelowe fondant
15 min
Panna cotta
3h 15 min