Apparaten en accessoires
Beerenlasagne
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Beeren, gemischt, TK 10 Minuten leicht angetaut450 g
-
Speisestärke50 g
-
Zucker140 g
-
Vanilleschote½
-
Eier2
-
Schmand400 g
-
Milch400 g
-
Lasagneplatten (165 - 180 g)7 - 8
-
Puderzucker (optioneel) zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
16 g
Calorieën
3156 kJ /
754 kcal
Vetten
33 g
Vezels
7.3 g
Koolhydraten
92 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Finessen 5/2015
21 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Frucht-Trio
3u. 30min
Kirschlasagne
45min
Kiba-Crunch-Kuchen
5u. 35min
Banana-Cream-Pie
2u.
Bananen-Schoko-Cheesecakes im Glas
3u. 30min
Himbeer-Zitronen-Wölkchen
10u. 20min
Pizza mit Kartoffeln
1u. 30min
Schoko-Kirsch-Schmarrn vom Blech
30min
Früchtepunsch
1u. 5min
Käse-Makkaroni
50min
Käsekartoffeln vom Backblech
1u. 20min
Bratäpfel mit Vanille-Schmand-Sauce
50min