Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachs, Kartoffeln und Brokkoli
- 500 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 450 g Brokkoliröschen, klein
- ¾ TL Salz
- 20 g Öl
- 20 g Zitronensaft
- 1 ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Kurkuma, gemahlen (optioneel)
- 2 Prisen Pfeffer
- ¼ TL Paprika rosenscharf
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in 4 Stücken
Dillsauce
- ½ Bund Dill, ohne Stiele
- 250 g Milch
- 25 g Speisestärke
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 TL Senf, mittelscharf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2175 kJ / 520 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1h
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1h
Lachsfilet mit Petersilienkruste und Dampfkartoffeln
40min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45min
Lachs mit Rosenkohl und Senfsauce
45min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
35min
Lachs mit Paprika-Kartoffel-Gemüse
1h
Lachs mit Dill-Senf-Sauce und Gemüse
1h
Lachs und Basmati-Reis mit Dillsauce
40min
Seelachs mit Reis und Paprika
1h