Lachs mit Kartoffeln, Brokkoli und Dillsauce

Lachs mit Kartoffeln, Brokkoli und Dillsauce

4.3 310 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 Portionen

Ingrediënten

Lachs, Kartoffeln und Brokkoli
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln in mundgerechten Stücken
    750 g
  • Brokkoliröschen klein
    450 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Öl
    20 g
  • Zitronensaft
    20 g
  • Senf, mittelscharf
    1 ½ TL
  • Kurkuma, gemahlen (optioneel)
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Paprika rosenscharf
    ¼ TL
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in 4 Stücken
    500 g
Dillsauce
  • Dill ohne Stiele
    ½ Bund
  • Milch
    250 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Senf, mittelscharf
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 35 g
Calorieën 2175 kJ / 520 kcal
Vetten 22 g
Vezels 5.9 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...