Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g Birnen, weich, geschält, in Stücken (2 cm)
- 200 g Feigen, in Stücken (2 cm)
- 500 g Gelierzucker 2:1
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
- ¼ TL Zimt
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 2729 kJ / 645 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 154 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 6.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango-Kiwi-Konfitüre
30 dk
Aprikosen-Konfitüre
30 dk
Birnenkonfitüre
20 dk
Weintrauben-Konfitüre
30 dk
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1sa 40 dk
Orangenkonfitüre
45 Min
Nektarinen-Ingwer-Konfitüre
20 dk
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25 dk
Kaki-Orangen-Konfitüre mit Ingwer
25 dk
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25 dk
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 dk
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30 dk