Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 g Quitten, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 50 g Zitronensaft
- 600 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Voeding
- per 1 Glas
- Calorieën
- 1700 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 17 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Johannisbeergelee
25min
Apfelgelee aus ganzen Äpfeln
4h
Pfirsich-Aprikosen-Konfitüre
25min
Aprikosen-Konfitüre
30min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 Std. 50 Min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Quittenlikör
25min
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30min
Zwetschgenmus
1h
Quitten-Kompott
1h 20min
Quitten-Himbeer-Konfitüre
30min