Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spód
- 80 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia boków tortownicy
- 150 g herbatników pełnoziarnistych
Sernik
- 150 g cukru
- 10 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 750 g serka kremowego, śmietankowego, typu Philadelphia®, podzielonego na kawałki
- 30 g mąki pszennej, tortowej
- 3 jajka
- 250 g śmietany, 18% tłuszczu
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1756.1 kJ / 419.7 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 33.9 g
- Verzadigd vet
- 18.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 331.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sernik tiramisu
12h 15min
Tarta à la banoffee pie
2h 40 min
Sernik z ricotty z jabłkami
6 Std.
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5h 40min
Sernik gianduia
11 Std.
Sernik jogurtowy
8 Std.
Sernik baskijski
3 godz. 15 min
Sernikobrownie z malinami
6 Std. 40 Min
Sernik kajmakowy na korzennym spodzie
8 Std.
Sernik kokosowo-czekoladowy
10h 25min
Sernik crème brûlée
10 Std. 15 Min
Baskijski sernik pistacjowy
9 Std.