
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 75 g d'eau
- 100 g de lait demi-écrémé
- 350 g de farine de blé et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café bombées de sucre en poudre
- 30 g de beurre mou
- 3 jaunes d'œufs
- farine de blé pour le plan de travail
La garniture
- 200 g d'oignons coupés en deux
- 100 g de poivron rouge détaillé en lanières
- 20 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
8
saucisses de Francfort
of 8 saucisses de Strasbourg - 8 c. à café de moutarde de Dijon
- 8 c. à café de ketchup
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 433 kcal / 1807 kJ
- Eiwitten
- 15.6 g
- Vetten
- 24 g
- Koolhydraten
- 37.5 g