Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 320 g di acqua
-
25
g di lievito di birra fresco
of 1 bustina di lievito di birra disidratato, consentito da prontuario - 1 cucchiaino di zucchero
- 200 g di farina di riso, consentita da prontuario
- 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta
- 2 cucchiaini di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 615 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 1.3 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piadina (senza glutine)
1 godz. 20 min
Pane in cassetta (senza glutine)
13 godz. 45 min
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50 min
Pagnotta di pan di patate con semi di sesamo nero (senza glutine)
2h 35 min
Torta margherita (senza glutine)
50 Min
Pane senza glutine
2h 45 min
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50 min
Besciamella (senza glutine)
15 min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 godz. 10 min