Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 30 g di mandorle pelate
- 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 100 g di fecola di patate
- 120 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
Farcitura
- 700 g di mele a tocchi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di cannella
- 100 g di confettura di amarena
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta della nonna
1h 30min
Crostata bigusto
1h 55 min
Strudel di mele
1h 35min
Crostata di mele
1h 5min
Crostata di mele con crema di mandorle
1h 15min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata di ricotta e mirtilli
55min
Torta alle albicocche con crumble
1h 50 min.
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Crostata con crema di ricotta e pere caramellate
45min
Streusel alle fragole (senza glutine)
2h
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h