Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 30 g di mandorle pelate
- 3 pezzi di scorza di limone, preferibilmente biologico (senza la parte bianca)
- 100 g di fecola di patate
- 120 g di zucchero
- 1 uovo
- 1 tuorlo
Farcitura
- 700 g di mele a tocchi
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaini rasi di cannella
- 100 g di confettura di amarena
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele, cannella e mandorle
1h 30min
Crostata strudel (di Erica Liverani)
1 godz. 45 min
Torta di mele e mandarini
1h
Crostata di mele con crema di mandorle
1 godz. 15 min
Torta rustica alle mandorle e agrumi
45 Min
Sbriciolata di farro e nocciole ai frutti di bosco
45 Min
Sfogliatelle veloci alla ricotta
40min
Torta di mele e nocciole
1h
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1 Std. 10 Min
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1h