Escargots au beurre de cacahuète et myrtilles

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
9 portions

Ingrediënten

La pâte
  • 160 g de lait
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 1 œuf
  • 1 pincée de sel
  • 1 c. à café d'extrait de vanille, naturel
  • 40 g de sucre
  • 270 g de farine de blé
  • 50 g de beurre mou, en morceaux
Le façonnage et la cuisson
  • 80 g de beurre de cacahuète
  • 50 g de myrtilles
  • 50 g de caramels (caramels mous), en cubes
Le glaçage au citron
  • 100 g de sucre
  • le zeste de citron 1/2 citron bio, finement pelé
  • 20 g de jus de citron
  • 30 g de myrtilles

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 42 mg
Eiwitten 7 g
Calorieën 1334 kJ / 319 kcal
Vetten 11 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen