Apparaten en accessoires
Glaseado de chocolate (ganache)
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
180 g
Ingrediënten
-
100 g de chocolate con 50% de cacao en trozos
-
80 g de crema para batir (30-40% de grasa)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 180 g
Natrium
50.4 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
3657 kJ /
874 kcal
Vetten
72.2 g
Vezels
10.9 g
Verzadigd vet
42.9 g
Koolhydraten
48.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Repostería básica
5 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Ñoquis con salsa rosa
2u. 25min
Espuma rápida de frutillas y bananas congeladas
10min
Vasitos de banana y dulce de leche
10min
Demo Argentina y Uruguay Limonada
5min
Scones
25min
Crème Brûlée de dulce de leche
4u. 30min
Tarta de frutillas y dulce de leche
45min
Roll de merengue
4u.
Galletitas de parmesano y romero
25min
Cuadraditos de limón y amapola
45min
Risotto con hongos a la cerveza
40min
Guiso de lentejas
3u. 50min