Apparaten en accessoires
Tarte Tatin
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
8 porzioni
Ingrediënten
Impasto
-
150 g di farina
-
75 g di burro a pezzi e un po' di più per imburrare
-
50 g di acqua, fredda
-
1 pizzico di sale
Caramello
-
150 g di zucchero
-
70 g di burro freddo, a pezzi
-
1030 g di acqua
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
5 - 6 mele
-
1 cucchiaio di aceto
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porzione
Natrium
27.7 mg
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
1407.1 kJ /
336.3 kcal
Vetten
15.1 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
9.4 g
Koolhydraten
50.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sweets
6 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Wrap Tikka Masala
40min
Crème caramel
Geen beoordelingen
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Vin brûlé bianco
20min
Salsa olandese
15min
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
1u.
Torta di Pasqua
1u. 55min
Filetto alla Wellington natalizio
3u. 30min
Pad thai con pollo
20min
Vermicelles
3u. 15min
Cake al limone
1u. 5min
Tartare di carne
30min