Gâteau du Vully (Torta alla panna)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
8 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 40 g di burro a pezzi, + q.b per imburrare
  • 180 g di latte
  • ½ cubetto di lievito fresco (ca. 10 g)
    1 bustina di lievito secco, (7 g)
  • 300 g di farina
  • 1 cucchiaino di sale
Crema
  • 200 g di panna molto densa (circa 48% di grassi)
  • 2 tuorli d'uovo
  • 150 g di zucchero
  • 2 pizzichi di cannella in polvere (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 7 g
Calorieën 1592 kJ / 382 kcal
Vetten 18 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...