Apparaten en accessoires
Polenta
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken50 g
-
Zwiebel halbiert1
-
Knoblauchzehe1
-
pflanzliches Öl20 g
-
Wasser1000 g
-
1 Bouillonwürfel (für 0,5l)Gemüsebouillon Paste1 TL
-
Salz1 TL
-
Maisgriess mittelfein250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
1341 kJ /
320 kcal
Vetten
10 g
Vezels
3.4 g
Koolhydraten
47 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Choche wiä no niä.
203 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Lachsrahmsauce zu Pasta
30min
Blitz Béchamel
15min
Meatballs in Tomatensauce
1u. 10min
Käse-Knöpfli
35min
Rüebli-Cupcakes
50min
Steinpilz-Risotto
45min
Häschen-Rührei-Körbchen
35min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30min
Lauwarme Schoggi-Küchlein aus dem Egg poacher
50min
Weiche Brötchen
1u. 45min
Erbsli Kartoffelstock
50min
6-Strang-Butterzopf
2u. 35min