Gedünstete Dorade in Bouillon mit Kartoffeln

1.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 Portion

Ingrediënten

  • Stangensellerie blätter
    40 g
  • Fenchel blätter, nur die Spitzen (4-5 cm)
    40 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Koriandersamen
    1 TL
  • grobkörniger Senf
    1 EL
  • Olivenöl
    50 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    30 g
  • Salz plus extra für Gewürze
    2 - 3 Prise
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 - 3 Prisen
  • Stangensellerie Gehacktes
    100 g
  • Fenchelknolle Gehacktes
    100 g
  • Doraden ganz, geschält und gesäubert (jeweils etwa 500 g)
    3
  • Wasser
    500 g
  • Lorbeerblätter
    2
  • Kartoffeln gewürfelt (3 cm) (siehe Variante)
    1000 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Natrium 155.9 mg
Eiwitten 21.1 g
Calorieën 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Vetten 10.7 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 1.6 g
Koolhydraten 32.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...