Japanese Ramen

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 portions

Ingrediënten

  • pork belly, with skin
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce (shoyu)
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • sake (Japanese rice wine)
    1 tsp
  • spring onion chopped
    3 sprigs
  • water
    2000 g
  • dried ramen noodles
    375 g
  • baby spinach leaves
    100 g
  • chicken broth
    750 g
  • black vinegar
    1 tsp
  • fresh ginger slices (3 mm)
    2
  • ground paprika
    ½ tsp
  • shiromiso (white miso paste)
    1 tbsp
  • eggs
    2
  • nori seaweed (9 cm x 3.5 cm)
    12
  • canned corn kernels
    4 tbsp
  • toasted sesame seeds to garnish
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2966.6 mg
Eiwitten 29.9 g
Calorieën 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Vetten 77.7 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 28.8 g
Koolhydraten 69.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...