Quiche Lorraine

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
8 tranches

Ingrediënten

  • 60 g de gruyère (optioneel) coupée en morceaux
Pâtisserie
  • de beurre non salé pour graisser
  • de farine tout usage pour dépoussiérer
  • 170 g de farine tout usage
  • 85 g de beurre non salé froid et coupé en morceaux
  • ½ c. à thé de sel
  • 60 g d'eau
Remplissage
  • 200 g de lardons (voir Conseil)
  • 4 œufs de gros calibre
  • 60 g de lait entier
  • 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    100 g de crème, env. 18% m.g.
  • ¼ c. à thé de sel
  • 2 pincées de poivre noir moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 tranche

Natrium 439.1 mg
Eiwitten 10.2 g
Calorieën 1411.4 kJ / 337.3 kcal
Vetten 24.9 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...