Tarte aux pommes à double croûte (Bill Yosses)

Tarte aux pommes à double croûte (Bill Yosses)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 20min
8 portions

Ingrediënten

Pâte à tarte
  • 340 g de farine tout usage
  • 15 g de sucre
  • ½ c. à thé de sel
  • 340 g de beurre non salé froid, en cubes
  • 115 g d’eau froide
Garniture aux pommes
  • 140 g de sucre
  • 1 citron seulement l'écorce fine, pas de moelle blanche
  • 1010 g pomme à croquer (par exemple Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire ou Mutsu), évidés et coupés en quartiers (1,5 cm/½ in)
  • 60 g de miel
  • 30 g de fécule de maïs
  • 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
  • ¼ c. à thé de cannelle en poudre
  • 45 - 60 g de jus de citron (jus d'un citron)
  • 1 œuf de gros calibre
  • 1 c. à thé d'eau
  • de sucre pour saupoudrer

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 164.8 mg
Eiwitten 6.7 g
Calorieën 2737.6 kJ / 654.3 kcal
Vetten 36.2 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 22.2 g
Koolhydraten 79.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...