薄百叶彩椒牛肉卷

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 人份

Ingrediënten

  • 5 克
  • 甜椒 切条
    50 克
  • 杏鲍菇 切条
    50 克
  • 牛里脊 切条
    100 克
  • 生抽 推荐薄盐生抽,见要诀
    5 克
  • 白砂糖
    1 小撮
  • 30 克
  • 百叶 选用薄百叶
    40 克
  • 蒸煮用
    400 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 137.7 mg
Eiwitten 13.3 g
Calorieën 529.7 kJ / 126.6 kcal
Vetten 7.3 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 3.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...