Gugelhopf umido alla nocciola e al lampone

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
12 pezzi

Ingrediënten

Stampo
  • ½ cucchiaio di burro morbido, per ungere
  • 1 cucchiaio di farina per infarinare
Impasto
  • 200 g di nocciole
  • 4 uova
  • 100 g di latte
  • 180 g di burro morbido, in pezzi
  • 150 g di zucchero
  • 1 bustina zucchero vanigliato (circa 10 g)
  • 150 g di farina
  • 2 cucchiaini di lievito in polvere
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 250 g di lamponi congelati o freschi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 12 pezzi

Eiwitten 105.5 g
Calorieën 17734 kJ / 4267 kcal
Vetten 291 g
Koolhydraten 285 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...