Tortelloni con pesto di nocciole

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 60 g di nocciole sgusciate tostate
  • 1 mazzetto di basilico, fresco le foglioline lavate e asciugate (ca. 20 g)
  • 60 g Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 2 spicchi di aglio
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 120 g di olio di oliva
  • 1500 g di acqua
  • 750 g di tortelloni freschi

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 16.4 g
Calorieën 2555.6 kJ / 610.8 kcal
Vetten 50.5 g
Vezels 6.8 g
Koolhydraten 25.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...