野菌酱螺旋西葫芦面

野菌酱螺旋西葫芦面

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 西葫芦 细长型,直径约5公分
    450 克
  • 干牛肝菌菇
    15 克
  • 500 克
  • 新鲜综合菌菇 (婴儿贝拉蘑菇、舞茸、白蘑菇、香菇), 切片
    600 克
  • 蒜瓣
    3 - 5 个
  • 小红葱 切半
    30 克
  • 橄榄油
    45 克
  • 番茄膏
    50 克
  • 1 茶匙
  • 帕玛森芝士粉 盛盘用(参考贴士)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 703.5 mg
Eiwitten 7.4 g
Calorieën 927.8 kJ / 221.8 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 6.1 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 21.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...