Eggs Benedict

4.1 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 30min
4 Portionen

Ingrediënten

Sauce Hollandaise
  • Wasser
    20 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Butter in Stücken
    175 g
  • Eigelb
    4
  • Salz
    ½ TL
  • weißer Pfeffer
    1 - 2 Prisen
  • Muskat (optioneel)
    1 Prise
Eier pochieren und Fertigstellung
  • Wasser
    1800 g
  • Branntweinessig und etwas mehr zum Pochieren der Eier
    180 g
  • Eier
    4 - 6
  • Brot getoastet
    4 - 6 Scheiben
  • Schnittlauch in Röllchen, zum Garnieren
    10 g

Voeding per 1 Portion

Calorieën 305 kcal / 1275 kJ
Eiwitten 12 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 15 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 11 g
Natrium 390 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...