Apparaten en accessoires
牛肉丝炒银牙
Voorbereiding. 5min
Totaal 13min
4 人份
Ingrediënten
-
油15 克
-
牛肉丝 均匀地铺入主锅底120 克
-
绿豆芽 选用银芽400 克
-
盐 约1/2茶匙2 - 3 克
-
生抽10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
362.2 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
429.1 kJ /
102.6 kcal
Vetten
5.4 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
6.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
家常小炒
5 recepten
China
China