Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Sonnenblumenöl
- 1 Ei
-
1
TL Zitronensaft
of 1 TL Essig - 5 g Senf
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Salz
- 300 g Magerquark
Srirachasauce
- 30 g Sweet-Chili-Sauce
- 15 g Chilisauce, rot, (z.B. Srirachasauce)
- 1 TL Senf
- 30 g Ketchup
- ½ TL Knoblauchpulver
- ½ TL Zwiebelpulver
- ¼ TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
Mediterrane Sauce
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 1 EL Tomatenpurée
- 80 g Feta, in Stücken
Tartarsauce
- ½ Bund Petersilie, Blätter abgezupft
- 60 g Essiggurken, in Stücken
- 1 TL Kapern, eingelegt und abgetropft
- 1 Ei, hart gekocht, halbiert
- 10 g Senf
Meerrettichsauce
- 10 g Zitronensaft
- 60 g Meerrettich, im Glas
- ¼ TL Salz
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1800.5 kJ / 430.3 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 40.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Balsamico-Dressing
10 Min
Tomatensuppe mit geröstetem Buchweizen und Gruyère
35min
Gemüsebouillon für Fondue Chinoise
Geen beoordelingen
Exotische Sauce
15min
Erlebniskochen
2h
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 Std. 50 Min
Rüebli-Schokoladen-Kuchen
1h 25 phút
Kürbis-Kokossuppe
45min
Vanille-Quark-Glacé
3 Std.
Kartoffelstock nature
55min
6-Strang-Butterzopf
2h 35min