Apparaten en accessoires
Sambusak
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 30min
30 unidades
Ingrediënten
Masa
-
100 g de manteca en trozos
-
100 g de aceite de girasol y un poco más para engrasar la bandeja
-
10 g de sal
-
450 g de harina 0000
-
30 g de sémola fina
-
100 g agua fría
Relleno
-
200 g de queso barra en trozos
-
100 g de queso sardo en trozos
-
1 cucharadita de polvo de hornear
-
2 huevos
Armado
-
1 huevo batido
-
50 g de semillas de sésamo blanco
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Natrium
213.5 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
699.4 kJ /
167.2 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina Judía
12 recepten
Internationaal
Internationaal